glowroom vit (2)

Tabitha James Kraan

TABITHA JAMES KRAAN, Multi-award-vinnande, ekologisk, hårvård av högsta kvalitet.
När Tabitha startade varumärket 1999 lade hon allt traditionellt tänkande om hårvård åt sidan och startade med att fokusera på grunderna – hur tvättar vi ett hår, hur skapas de bästa förutsättningarna för en frisk scalp och ett välmående hår, och hur hittar vi lösningar på de hårproblem som så många lider av i sin vardag. Resultat blev ett holistiskt varumärke med en enastående bredd av produkter som idag är kända över hela världen och flitigt använda av meriterade frisörer.  
TJK erbjuder produkter för konsument och för professionellt bruk. Certifierade enligt Soil Association. Alla produkter är veganska. Made in Britain.

Här hittar du Tabitha James Kraan i butiken!
 

schampo balsam

Tabitha's tre huvudprinciper för hårvård
 

1. Balansera oljeproduktionen
Genom att applicera håroljan från TJK minskar kroppens vilja att överproducera olja. Om man gör tvärtom, torkar ut håret, kommer det att kompenseras av att kroppen producerar mer olja. TJK Hair Oil ger håret näring och fukt samt lugnar en irriterad hårbotten. Den stärker håret och ger långvarigt skydd.

2. Tvätta håret på rätt sätt
Att tvätta håret på rätt sätt är förutsättningen för ett friskt hår. Det är väldigt viktigt att inte torka ut håret. TJK Cleansers och Shampoo rengör hår och hårbotten med hjälp av såpträd, utan kemiska rengöringsmedel. Produkterna löddrar lätt och rengör håret utan att störa de naturliga oljorna som vi behöver bevara. Det skapar en jämnare oljeproduktion och håret överkompenserar inte. Produkterna innehåller även havre som ger fukt åt håret och lugnar en irriterad hårbotten. Finns i 2 dofter, Citrus och Amber Rose.

3. Återfukta
För ett friskt hår behövs även fukt. Många problem med håret och hårbotten uppstår på grund av brist på fukt/torrt hår. Håret mår som allra bäst när man tillför fukt. 4 in 1 Conditioner är ett exempel, den används för att tillföra just fukt och kan användas på många sätt. Genom att använda 4 in 1 conditioner som styling får håret mer struktur och volym, håret blir även mer lättarbetat. Den fungerar också jättebra som vanligt balsam, leave in balsam och som en vårdande skalp/hårbotten
-behandling. Finns i 2 dofter, Citrus och Amber Rose.

Äkta ekolyx!

Tabitha James Kraan Scented Organic Hair Oil Amber Rose - 30ml

Ord. pris:
395 kr
Rea:
316 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar:
79 kr (20%)
Antal:

Tabitha James Kraan Golden Citrus Hair Cleanser

Ord. pris:
261 kr
Rea:
209 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar:
52 kr (20%)
Antal:

Tabitha James Kraan 4 in 1 Conditioner Golden Citrus

Ord. pris:
277 kr
Rea:
221 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar:
56 kr (20%)
Antal:

Hur man använder Tabitha James Kraan Organic Hair Cleanser 

Hur man använder Tabitha James Kraan
2 in 1 Conditioner 

Hur man använder Tabitha James Kraan
Organic Dry Schampoo

Hur man använder Tabitha James Kraan    2 in 1 Conditioner
as scalp moisturiser

Hur man använder Tabitha James Kraan    2 in 1 Conditioner
as leave in conditioner

Hur man använder Tabitha James Kraan    2 in 1 Conditioner
as styling tool