glowroom vit (2)

Bronzer refill Maria Åkerberg

Pris:
169 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2010305
Antal:
Kommentar till butiken:
En Bronzer i en magnetiska refill som kan användas i MÅ Magnetic Makeup Case.

Bronzer Sun Kissed är ett solpuder med en varm, matt nyans och lättapplicerad formula. Den kan användas för att skapa en solkysst hudton eller till contouring.
Bronzer Sun Kissed är även vacker som rouge eller ögonskugga. Det finns många möjligheter. Använd din fantasi!

Bronzer Sunset är ett solpuder med en kall, gyllene nyans med skimmer och lättapplicerad formula. Den kan användas för att skapa en solkysst hudton eller till contouring.
Bronzer Sunset är även vacker som rouge eller ögonskugga tillsammans med andra gyllene toner. Det finns många möjligheter. Använd din fantasi!


Självkonserverande system.

En Bronzer från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Den är ett växt- och mineralbaserat solpuder som ger färg samtidigt som det skyddar huden.

Förpackningen innehåller 10 g

ANVÄNDNING
Grunda helst med någon typ av makeupunderlag före applicering av solpuder; med en jämn grund skapas bästa slutresultat. Använd sedan vår stora, fluffiga Powder Brush och applicera Bronzer med cirklande rörelser för ett naturligt resultat. Men överdosera inte! Less is more.

Solpuder bör inte användas jämnt över hela ansiktet, utan endast där man blir naturligt solkysst: panna, kinder, haka, näsa och dekolletage.

För contouring, använd Bronzer till att förstärka skuggor och konturer i dina ansiktsdrag. Använd då Blush Brush för mer exakt applicering.

Välj till Maria Åkerbergs nya smarta Magnetic Makeup Case där du enkelt skapa dina egna makeup-paletter.
Dosan är magnetisk och gör det därmed möjligt för dig att Mixa och matcha din egen palett med MÅ refill produkter. Du kan också enkelt byta ut innehållet när det tagit slut. I förpackningens lock finner du en stor spegel.INGREDIENSER: Talc, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Mica, Silica.
+/- Cl 77891 (Titanium Dioxide), Cl 77491 (Iron Oxide), Cl 77492 (Iron Oxide), Cl 77499 (Iron Oxide).