• Ekologiska produkter utvalda med omsorg för hud, hår och miljö. Välkommen med din beställning!

Eye Shadow refill Maria Åkerberg

  • 109 kr

Eye shadow i en magnetiska refill som kan användas i MÅ Magnetic Makeup Case. Perfekt för att bygga ditt eget makeup mix kit.


Dela
Leverantör: Maria Åkerberg

Beställningsvara vilket gör att det tar 1-2 dagar extra i leveranstid.

En Eye shadow i en magnetiska refill som kan användas i MÅ Magnetic Makeup Case. Perfekt för att bygga ditt eget makeup mix kit.

Eyeshadow Cashmere är en gråbrun puderögonskugga med ett lätt skimmer. En neutral nyans som drar åt det kalla hållet. Den här nyansen kan användas ensam som bas över hela ögonlocken eller i kombination med till exempel Eyeshadow Shiny Mocha och Shiny Apricot.

Eyeshadow Diamond är en mild, ljusrosa puderögonskugga med skimmer. Som bas över hela ögonlocket och precis under brynen, för att markera dem ytterligare och ge ansiktet ett lyft. Den här nyansen passar perfekt ihop med Lily.

Eyeshadow Lily är en grålila puderögonskugga med skimmer. Fin att använda med Diamond.

Eyeshadow Frosty Grey är en skimrande, ljusgrå puderögonskugga. Applicera över hela ögonlocket. Kombinera med  Midnight Blue för en sotad ögonmakeup.

Eyeshadow Toffee är en gyllengul puderögonskugga med skimmer. Applicera som bas över hela ögonlocket. Den här nyansen passar perfekt ihop med Hazelnut och Warm Silk.

Eyeshadow Midnight Blue är en mörkblå puderögonskugga med skimmer. Applicera på ögonlocket, nära ögat. Kombinera med Frosty Grey och sudda ihop för att skapa en fint sotad ögonmakeup.

Eyeshadow Rose är en kall, hallonrosa puderögonskugga med skimmer. Den här nyansen är fin att kombinera med Shiny Lilac.

Eyeshadow Dusty Rose är en mild, ljusrosa puderögonskugga med skimmer. Applicera som bas över hela ögonlocket och precis under brynen, för att markera dem ytterligare och ge ansiktet ett lyft. Den här nyansen passar perfekt ihop med Hazelnut och Warm Silk.

Eyeshadow Hazelnut är en brun puderögonskugga med gyllene skimmer. Applicera från yttre ögonvrån och inåt längs globlinjen. Kombinera med Toffee eller Dusty Rose.

Eyeshadow Alabaster är en matt, ljusgrå puderögonskugga som passar fint till alla mörka skuggor, inte minst som en del av en sotad makeup. Applicera som bas över hela ögonlocket.

Eyeshadow Golden Nougat är en guldskimrande puderögonskugga som lyfter de flesta mörkare skuggor med sin ljusa guldton. Applicera som bas över hela ögonlocket, och/eller som highlighter närmast ögonbrynet.

Eyeshadow Warm Beige är en matt, ljust beige puderögonskugga. Appliceras som bas över hela ögonlocken.

Eyeshadow Warm Brown är matt, mustigt chokladbrun puderögonskugga, som även kan användas på ögonbrynen. Applicera närmast ögat. Kombinera gärna med Nougat eller Golden Nougat. Passar även bra som en mjuk ögonbrynsskugga. Skugga lätt och forma brynet med en Eyeliner Brush.

Eyeshadow Autumn Green är en mörkt olivgrön puderögonskugga. Applicera närmast ögat eller vid globlinjen.

Eyeshadow Nougat är en varm, matt nougatfärgad puderögonskugga. Applicera  som bas över hela ögonlocket. Kombinera gärna med Shiny Mocha. Fungerar även bra som mjuk ögonbrynsskugga på de som föredrar ljusa ögonbryn. Skugga lätt och forma brynet med en Eyeliner Brush.

Eyeshadow Shiny Mocha är en nougatbrun nyans som kan kombineras med både kalla och varma nyanser. Applicera som bas över hela ögonlocket. Kan kombineras med andra nyanser såsom  Nougat och Cold Grape.

Eyeshadow Cold Silk är en silverskimrande puderögonskugga. Applicera som bas över hela ögonlocket, och/eller som en highlighter alldeles nedanför ögonbrynet, för att ge ögat ett lyft.

Eyeshadow Dark Grey är en matt, mörkgrå puderögonskugga, som även kan användas som eyeliner. Applicera närmast ögat. Kombinera gärna med Shiny Apricot.

Eyeshadow Shiny Lilac är en mörklila puderögonskugga med skimmer som passar lika fint i en romantisk som i en mörk, sotad makeup. Applicera som bas över hela ögonlocket. Kombinera den med Soft Pink och Blush Summer för en romantisk look. En annan lämplig matchning är Golden Grey.

Eyeshadow Soft Pink är en ljust rosalila puderögonskugga med skimmer. Applicera som highlighter precis nedanför ögonbrynen. Kombinera gärna med Cold Grape och Shiny Lilac.

Eyeshadow Petrol är en matt blågrön puderögonskugga. Applicera närmast ögat. Kombinera gärna med Alabaster eller Spring Green.

Eyeshadow Cold Grape är en matt, mörkt rosalila puderögonskugga. Applicera närmast ögat. Kombinera med Shiny Mocha.

Eyeshadow Cold Brown är en kallt mörkbrun puderögonskugga med skimmer som passar bra i en sotad ögonmakeup. Applicera närmast ögat. Kombinera med Nougat och sudda för att skapa en sotad ögonmakeup.

Eyeshadow Shiny Apricot är en varm, aprikosfärgad puderögonskugga med skimmer. Applicera som bas över hela ögonlocket. Kombinera med Shiny Pink eller Shiny Mocha.

Eyeshadow Shiny Pink är en kallt rosa puderögonskugga med skimmer. Den här färgen passar väldigt bra ihop med Cold Brown eller Black Lilac.

Eyeshadow Shiny Amber är en skimrande, bronsfärgad puderögonskugga. Den här nyansen är fin att kombinera med alla mörkare toner, såsom Cold Brown, Cold Dark Grey och Warm Brown.

Eyeshadow Golden Grey är en ljusgrå puderögonskugga med gyllene skimmer. Den här nyansen är fin att kombinera med Soft Lilac.

Eyeshadow Soft Velvet är en rosalila puderögonskugga med guldskimmer. Den här nyansen är fin att kombinera med Shiny Lilac.


En Eyeshadow från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Den är en växt- och mineralbaserad produkt som ger vacker, hållbar färg, samtidigt som den vårdar huden och låter den andas.


MÅ ögonskuggor innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga.

Förpackningen innehåller 1,5 g


Självkonserverande system.


Välj till Maria Åkerbergs nya smarta Magnetic Makeup Case där du enkelt skapa dina egna makeup-paletter.

Dosan är magnetisk och gör det därmed möjligt för dig att Mixa och matcha din egen palett med MÅ refill produkter. Du kan också enkelt byta ut innehållet när det tagit slut. I förpackningens lock finner du en stor spegel.


INGREDIENSER: Talc, Magnesium Stearate, Silica, Ethylhexyl Palmitate.

+/- Mica, Cl 77891 (Titanium Dioxide), Cl 77491 (Iron Oxide), Cl 77492 (Iron Oxide), Cl 77499 (Iron Oxide), Cl 77288, Cl 77007, Cl 77510.sm