glowroom vit (2)

Enkelt att handla på GlowRoom


Köpvillkor och frakt för GlowRoom.se

Säker E-handel är viktigt för GlowRoom.se. När du beställer får du valmöjligheter kring betalsätt och frakt. Alla ordrar som överstiger 500 kr är utan fraktkostnad. Du har även möjlighet att hämta produkterna på Salong BellaLi i Stockholm.  Fraktkostnad är annars 70 kr.
GlowRoom erbjuder Swish och Payson kort/fakturaköp. Paket skickas med Postens paketservice. Mer information kring villkor, retur mm finns i "kassan".  

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Vi vill att du känna dig trygg med våra noga utvalda ekologiska produkter och vi vill göra det lätt för dig att handla ekologisk hudvård, hårdvård, makeup och kosttillskott.

Välkommen med din beställning!