glowroom vit (2)

                          Välkommen till GlowRoom

Här hittar du enbart ekologiska produkter! Fler och fler börjar visa intresse för ekologiska och veganska produkter och samtidigt ställa krav på produkters innehåll. När man väl testat ekologisk hud- och kroppsvård så inser man kvaliteten och vilken skillnad det gör.

GlowRoom är återförsäljare av Maria Åkerberg , Tree of Brands (Marina Miracle, Lip Intimate Care, Nvey Eco, Bioregena och Tabitha James Kraan), Rosenserien, Sweden Eco, ViridiEco, Unique Beauty, Neal´s Yard Remedies och Cultivator´s Herbal Hair Colours. Information om dessa varumärken hittar du under ekologisk hud och hårvård i toppen på sidan. Vill du fråga om något så kan du skriv i kontaktformuläret som ligger under "Kontakt" till vänster på sidan. 

För att huden ska må bra så är det viktigt att även ta hand om insidan av kroppen. Om insidan mår bra så strålar utsidan! Jag är även återförsäljare för Holistic. Dessa hittar du också i butiken ! 

Välkommen!
Malin 

 

Konsultation, ansiktsbehandlingar, hudvårdsbehandlingar och massage utförs på Salong BellaLi, Drottningholmsvägen 1, Kungsholmen i Stockholm. Tider finns på bokadirekt.se 

I behandlingarna används endast ekologiska produkter.

Utbildning: Diplomerad Ekologisk Hudvårdsterapeut, Friskvårdsmassör och Lymfmassör.