glowroom vit (2)

                          Välkommen till GlowRoom

Här hittar du enbart ekologiska produkter! Fler och fler börjar visa intresse för ekologiska och veganska produkter och samtidigt ställa krav på produkters innehåll. Många produkter på marknaden innehåller ämnen som varken är bra för oss människor eller för vår jord. När man väl testat ekologisk hud- och kroppsvård så inser man kvaliteten och vilken skillnad det gör.

GlowRoom är återförsäljare av AnneMarie Börlind och Tree of Brands (Marina Miracle, Viridi Eco, Lip Intimate Care, Nvey Eco, Bioregena, Helixium, Chia haircare och Tabitha James Kraan), Rosenserien, Unique Beauty, Neal´s Yard Remedies, Cultivator´s Herbal Hair Colours och Maria Åkerberg. Information om dessa varumärken hittar du under ekologisk hud och hårvård i toppen på sidan. Vill du fråga om något så kan du skriv i kontaktformuläret som ligger under "Kontakt" till vänster på sidan. 

För att huden ska må bra så är det viktigt att även ta hand om insidan av kroppen. Om insidan mår bra så strålar utsidan! Jag är även återförsäljare för Holistic. Dessa hittar du också i butiken ! 

Välkommen!
Malin 


 

Konsultation, hudvårdsbehandlingar och massage utförs på Salong BellaLi, Drottningholmsvägen 1, Kungsholmen i Stockholm. Tider finns på bokadirekt.se 

I behandlingarna används endast ekologiska produkter.

Utbildning: Diplomerad Ekologisk Hudvårdsterapeut, Friskvårkdsmassör och Lymfmassör.