• Ekologiska produkter utvalda med omsorg för hud, hår och miljö. Välkommen med din beställning!

Lip Intimate Care Cleansing Oil Fragonia + Sea Buckthorn

  • 199 kr

En mild intimolja som rengör, återfuktar och vårdar huden. Passar alla som vill ha ett häsosammare lalternativ till tvål och som vill ha en sund balans i u

Dela
Lagersaldo: 1
Leverantör: Lip Intimate Care

En mild intimolja som rengör, återfuktar och vårdar huden. Gjord av fina ekologiska vegetabiliska oljor och växtextrakt.

Passar alla som vill ha ett hälsosammare alternativ till tvål och som vill ha en sund balans i underlivet . Passar extra bra om du har återkommande problem, är stressad, gravid, ammar eller är i klimakteriet.

Tillverkade av kvinnor för kvinnor, rekommenderas av läkare och barnmorskor och tillverkas i Sverige.

Användning: Använd oljan istället för tvål. Kan lämnas på huden.

Havtorn är känt för sina närande och reparerande egenskaper. Också för dess förmåga att bekämpa vaginal torrhet.

Fragonia är en mycket mild och balanserad eterisk olja. Används för dess fräscha doft och dess antibakteriella egenskaper.

75ml

OBS! Beställningsvara och tar ett par dagar extra för leverans om den inte finns i lager. Lagerstatus står under "lägg i korgen".


Innehåll

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride (from Coconut)**, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract*, Agonis Fragrans (Fragonia) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosmary) Leaf Oil*, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Glycine Soja Oil.

*Certified organic.**From organic raw material.

100% naturlig och vegan

94,3% ekologisk.