glowroom vit (2)

Bioregena Ekologiska, award-vinnande solprodukter för hela familjen av högsta kvalitet!
Ger ett högt skydd mot UVA och UVB utan att lämna en vit hinna på huden. Endast mineralfilter. Passar även mycket känslig hud. Innehåller vårdande ekologiska ingredienser, t ex arganolja som har en anti-age-effekt på huden.

Summer Safari från Maria Åkerberg

Strandliv to-go! Sommarens bästa produkter till specialpris i ett set färdigpackat i vår egen MÅ Brand Bag - Protecting Lotion Outdoor 100 ml, After Sun Lotion 250 ml och Lip Care Outdoor 7 ml. 499:- (656:-) 

Maria Åkerberg Summer Safari

"Must have" för varje man

Perfekt kit för den moderna, miljömedvetne mannen.  Nu 500:- (ord 540:-)

En ekologisk och mild raktvål/ansiktstvätt med olivolja och aloe vera som mjukgör, återfuktar huden och minskar risken för hudirritationer.
Vårt kit innehåller även en vegansk rakborste där borsten är tillverkad av återvunna fibrer från PET-flaskor.  Hur bra är inte det ?!
Produkter är 100 % naturliga och veganska. 

Perfekt kit för din man/vän eller dig själv!

Raktvål för män

Anti Age från Neal's Yard

Frankincense Intense Lift cream  695:- (995) och Frankincense Intense Eye Cream för 495:- (ord 595)

Frankincense är en av de högst skattade eteriska oljorna som har använts i över 2000 år för sina otroliga anti age egenskaper som  att minska  tecken på åldrande, inklusive förlust av fasthet, minskad elasticitet och djupa linjer och rynkor. Frankincense har även medicinska egenskapar – den är naturligt avlappnande för kroppen och traditionellt har oljan använts för att läka sår. Den har en fräsch, citrus doft med en härligt rökig underton.

Maria Åkerberg Hair Duo

Schampo och balsam till specialpris! Köp Hair & Body Shampoo Energy 500 ml så får du vårt återfuktande balsam i en 200-ml-tub på köpet. Båda produkterna doftar friskt av Enbär, Citrongräs, Rosmarin och Lavendel. 219:- (418:-)

Intimvård från LIP Intimate Care

Lip Intimate Care Cleansing Oil  och  Lip Intimate Care Shaving Oil. Normal pris 2*199:-. Nu båda för 298:-! Antingen med Fragonia och Sea Buckthorne eller Cotton Flower och Oat.