glowroom vit (2)

Ekologiska Hudvårdsbehandlingar och Massage


20% på ansikts/hudvårdsbehandlingar och lymfmassage i maj !
En Viridi Eco handlotion på köpet när du bokar behandling med hand spa värde 179:-


Unna dig en härlig, välgörande ekologisk ansiktbehandling som din hud kommer att älska eller en avslappnande massage. Här är ett axplock av behandlingar som erbjuds på Salong BellaLi på Kungsholmen i Stockholm.

Nu även Pure Cell Treament från Maria Åkerberg! En perfekt anti-age behandling. 

Välkommen!


 

Ekologisk Hudvårdsbehandling

Ekologiska produkter från Maria Åkerberg används i följande behandlingar

Ekologisk ansiktsbehandling klassisk 

Ekologisk ansiktsbehandling med frans och brynfärgning

Ekologisk lyxbehandling med både hudvård och massage

Ekologisk ansiktsbehandling med HandSPA  En Viridi Eco handlotion på köpet

Pure Cell Treatment -En behandling med levande stamceller från den välkända läkeväxten Rosenrot. Huden byggs upp på cellnivå och det är en perfekt anti-age behandling framtagen av Maria Åkerberg.


Ekologiska produkter från Helixium används i följande behandlingar. Helixium som innehåller snigelslem,  känt för att främja regenerering av huden och för att ge optimal fukt.

Lyxig ekologisk ansiktsbehandling anti-age   - Ansiktsbehandling Anti-age består av: rengöring, peeling, avslappnande massage med inspiration från naturlig facelift, mask och avslutande produkter. 

Naturlig facelift  - Naturlig facelift är en underbart avslappnande ansiktsmassage som löser spänningar och ger ansiktsmusklerna ett lyft samt fördröjer åldrandeprocessen. Blod och lymfcirkulation kommer igång under behandlingen som fokuserar på ansikte, dekolletage och huvud.

Massage

På salongen erbjuds professionell friskvårdsmassage/klassisk svensk hel eller halvkroppsmassage anpassad efter dina behov, möjlighet att fokusera mer på vissa delar för att frigöra muskelspänningar och bli avslappnad. 
Boka Friskvårdsmassage/klassisk svensk massage 

Kroppens Lymfsystem brukar kallas det bortglömda systemet, det transporterar bort slaggprodukter och överskottsvätska. Man kan känna sig svullen i armar, ben och ansikte, men kan också ge smärta i nacke och rygg, yrsel, huvudvärk, sömnsvårigheter och domningar och stelhet i kroppen. Lymfmassage hjälper till att lösa upp stopp, vätskeansamlingar, ödem i kroppen. 
Boka Lymfmassage

Koppning är en gammal traditionell läkekonst där man med hjälp av sugkoppar skapar ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven.
Boka Koppning
 
Produkter som används i behandingarna är ekologiska. 

hudvårdsbehandling massage pure cell treatment

Malin Berg
Salong BellaLi, Drottningholmsvägen 1, Kungsholmen, Stockholm. 
Fler behandlingar och tider finns på bokadirekt.se 

Använd ditt friskvårdsbidrag vid massage och lymfmassage.
Finns på Actiway under Malin Berg Mind& Body. 

Utbildning: Diplomerad Ekologisk Hudvårdsterapeut, Friskvårdsmassör och Lymfmassör.

massage lymfmassage koppning Bellali malinbergmind&abody