glowroom vit (2)

Beauty Shortlist Awards

Grattis till alla vinnare och finalister i Beauty Shortlist Awards! Det var Marina Miracle, Rosenserien och Neal´s Yard Remedies som vann fina priser. Läs mer i blogginlägget: https://www.glowroom.se/2019/03/08/beauty-shortlist-awards-41980094

The Beauty Shortlist är en internationell tävling för naturliga hudvårdsprodukter. Tusentals produkter tävlar i olika kategorier, över 600 varumärken deltar mer än 40 olika länder.  Det är en oberoende jury som finns i London, New York och Sydney. De granskar innehållet, testar produkterna under sex månader och utser sedan vinnarna. Rosenserens Deodorant spray har gått till final i kategorin ”Best Natural Deodorant” och Body Butter Shaping och Shampoo for Hair and Body Litsea Cubeba har vunnit Editor´s Choice. Vi är mycket stolta över att vara ett av få svenska varumärken som fått pris och dessutom för tre olika produkter! Läs mer om The Beauty Shortlist på www.thebeautyshortlist.com