glowroom vit (2)

Neal's Yard Remedies, Warpaint, Unique Beauty och Cultivator's är nya i shoppen

Fantastiskt roligt att fylla på i shoppen med några, för oss,  nya ekologiska märken för hud, hår och även tänder.

Välkommen säger vi till: 

Neal’s Yard Remedies. Här finns det något för alla, speciellt den som önskar ekologiska produkter med kvalitet. De fina eteriska oljornas terapeutiska och hudvårdande verkan är minst sagt beundransvärd.

Warpaint som  är ett 100% naturligt pulver för tandblekning. Pulvret bleker missfärgningar skonsamt och stärker tänder och tandköttet. Warpaint innehåller mängder av mineraler som är viktiga för tändernas välmående, så som kalcium och kalium. Aktivt kol, som har framställts av kokosnötens skal, rengör effektivt och polerar tänderna utan att skada emaljen.

Unique Beauty ekologiska parfymer. Unique Beauty Eau de Parfum är skapade med 100 % naturliga ingredienser som kommer från underbara kryddor, frukter, bär och blommor. Unika doftnoter i kombination blir till unika signaturdofter och tack vare varje kropps egen kemi, temperatur och kroppsdoft är parfymen alltid unik med bäraren. Hitta din egen, unika doft!

Cultivator’s ekologiska hårfärger. Ekologiskt certifierade växtfärger som har stärkande och vårdande effekt på håret. Cultivator’s hårfärger är helt naturliga och är endast producerade av ekologiskt certifierade vegetabiliska ingredienser som henna, indigo, aloe vera, kamomill, eukalyptus, gurkmeja, betor och hibiskus för att nämna några. Finns i 20 olika färger!