glowroom vit (2)

Ekologisk brun utan sol

Ekologiska brun utan sol produkter är helt fantastiska.  Vi är nog många som behöver vara försiktiga med hur länge vi vistas i solen så lite "fake-färg" är perfekt. Men inte nog med det, lite extra färg under vinterhalvåret kan pigga upp i mörkret.

   
Ekologiska brun-utan-sol produkter  fungerar väldigt bra både i ansiktet och på kroppen. Effekten ser man redan efter ett par timmar.  Det är  viktigt att man använder rengöring först och gärna en peeling så att ev hudrester avlägsnas. I ansiktet kan man gärna blanda ut med lite ansiktskräm så att det blir lättare att smörja in. Var dock försiktig med oljor då de kan göra att färgen inte fäster.  Använd gärna en handske för att applicera.

Vi har testat produkter från Rosenserien, Bioregena och Maria Åkerberg och vi är supernöjda med resultatet från alla tre. 

Kommentera gärna: