glowroom vit (2)

Nyheter

Snigelslem är det senaste inom hudvård

Snigelslem används i allt högre grad som en skönhetsprodukt och är bland annat känd för att minska inflammation och rodnad, för att främja regenerering av huden och för att ge optimal fukt. På detta sättet kan rynkor, ärr, pigmentfläckar behandlas naturligt. Snigelslem är kort sagt en av de bästa naturliga näringsämnena för vår hud och det är inte så konstigt att det kallas "ungdomens elixir".

Helixium är  först ut med att ha ekologiskt certifierat snigelslem. Helix Aspersa är namnet på sniglarna som föds upp på en farm i Bourgogne.  De utfodras med enbart ekolgisk föda och hanteras försiktigt för att de ska må bra. Sniglarnas slem samlas in för hand för att man inte ska skada dem. När sniglarna mår bra så avger de slem med hög kvalitet, innehållande hyaluronsyra, glykolsyra och allantoin. 

Här hittar du alla produkter som innehåller snigelslem!